Friday, 29 May 2015

Takde rejeki

Okay gaisss, ingat tak i ada cerit tunggu result politek kovensional okay the end i tak dapat jugak 😔 okayy sedihhh ramai cakap maybe ada something salah masa isi borang upu tuh ataupun terlampau lari dari aliran i okay saya redhaa. ermz dah pun buat rayuan course seni bina dan teknologi maklumat (programming) dah tutup pun rayuan tu 25 ritu. now rasa nak masuk kk pulak sbb i rasa minat i memang kpda kemahiran and dah isi borang pun utk kemasukan bulan julai hope hopefully dapat em em kk selayang okay dah tu tak jauh sangat masih dalam selangor hihi. okayy semoga dapat kk tu sijil fesyen dan pakaian amin yarabbalalamin 😊 okayyy sampai sini sahaja 😊 okay bye. loveannatasha 😉 kahkah 😂 

No comments:

Post a Comment