Thursday, 14 May 2015

Post kosong

first sekali nak gelakk hahahahahahahaha. berdekah baca post 2013 lamma punya 2013 acah acah nak berBlogger kunun kahkah. okay now macam bese lah kunun nak rajin update blog hahaha tengokkan je sampai bila updatenya tu hahaha. btw skrang dah 2015 last post 2013 pehh lamma kot 2 tahun bersawang sangat dah blognya ni bukan kata bersawang je dah mereput Lol. okay now umur i pon dah meningkat dewasa cehhh Lol hahaha baru 18 kok remaja gituww kahkah sekarang ni tengah tanam anggur kat rumah Lol hahaha tak lah tanam anggur sangat sebab hari isnin sampei jumaat tolong makcik meniaga. sekejap jee dari pukul 1030 sampai 1400 camtuh haaa dapat lah duit duit jajan sikit hahaha okay la tu membahagiakan diri dengan makanan hahaha actually i baru lagi kok dalam bidang pengangguran ni masa bulan 1 sampai bulan 4 kerja kat batu 9 kilang susu haa so baru je la kann haha okay sebenarnya tngah tunggu result untuk sambung belajar ni em 6 may ritu cek upu untuk u, asasi, politek primier tapi tak dapat, tak layakk huarghh haha actually masa dapat result SPM lagi dah tahu tak layak tapi cuba cuba je mana lah tahu kot kot rezeki kahkah. sepatutnya tak patut pon fikir tak layak camtu nampak sangat cepat putus asa haha jangan ikut perangai buruk sis tu ye adik adik. okayyy pastu 15 may pulak result politek konvensional keluar, dengan harapan ade lah sangkut satu dalam yang kita pilih tu hm memang nak pon politek konvensional ni hahaha sebab ramai cakap senang/okay and ramai yang sarankan amik politek konvensional ni je. yelah sebab result tak seberapa sangat em haha. yayaya sekarang ni tngah dupdap dupdap sebab takut tak dapat em resultnya keluar pukul 12 tngahari harini lamma tu betul  sempat rede kot dupdap nya Lol kahhh hopefully rezeki kita ade kat politek konvensional ni aminn. wokayhhh i rasa sampai sini je. apepon harap maaf dan faham dengan cerita i ni sebab i guna bahasa yang selalu i guna hahaha. kitew bukan lah bebudak hot yang always speaking and mix mix bahasa and intu haha i keturunan jawa kok kahkahkah. okay sis lanje gambar satuuu kayh haha

okay ni gambar umur 18, 2015 kahkah



Instagram : ntsh.rmln
Twitter: Nurul__Natasha

No comments:

Post a Comment